Our Class

We, 5sc3's members, 34 students in total are doing our best in defeating our greatest enemy, SPM to achieve the best result. We take 5 basic subjects with 5 other additional subjects that is ICT, Account, Physics, Chemistry and Additional Mathemathics. Our class techer is Pn Siti Lumazah and she is teaching us the Physics subject. As time goes by, we seemed to attract the teachers' attention in wrong way, but keep in mind that even our attitudes don't meet the teachers' expectation, we are still doing our best for our dearest teachers, our beloved parents and for our respected futures.

Moto

Motor tak hidup tanpa kunci , hidup tak cemerlang tanpa ilmu.

Visi

This world is way better off with the inventions of advanced technology, so grab this chance, prove ourselves, the ICT students that we can be those who invents the advanced technology.

TRUTH or DARE ?? :)

Tuesday, April 27, 2010

tadi time kelas sivik cikgu tak mengajar , suruh buat kerja sendiri so kitaorang [afosial] main satu permainan ni , 'TRUE or DARE' . ama yg bercerita pasal game ni jadi kitaorang pun nak mencuba . turn sapa kena dia kena pilih nak true or dare . first syikin yg kena , dia pilih dare so kitaorang suruh die tye 'si maira' .
"weh , kata nak pindah , bila ?"
"pindah apa ?"
"pindah skolah la"
"ohh , tu time awal sekolahh je "
"so , tak jadi ?"
"tak lah"
haha , kitaorang saja je nak buat si maira macam tu . HAHA :) cool je la eh maira . then kedua turn aku pulaa , aku pilih dare so dieorang suruh aku mintak no dengan email FB muhaizat aizul . HAHA tak bole bla , dah la kena gosip dengan budak uh . huhu aku dah tergelak gelak je time nak mintak tu .
"nak apa ?"
"(gelakgelak) nak mintak email FB kau "
"sapa yg nak ?"
"(gelakgelak) aku lahh"
then die pun tulis lahh email die . no ? tak payah lah mintak no . tak tahan ah tgk muka die . nak tergelak je . bhaaha . siut je an korang kenakan aku dengan die pulaa . pastu turn omei kena . kitaorang suruh die borak borak dengan kerol . haha mintak no sekali . tak tau lah perbualan dorang camana . tgk dari jauh cam tak bole bla je . haha then turn alyah pulaa . kitaorang suruh die cakap pasal blog dekat si afiq . afiq muka dah pelik je time alyah tetiba datang kat die . haha
lama pulaa borak . haha nasib si piki uh sporting . alyah dah la pemalu . pastu turn shakira . kitaorang suruh die cakap "i love u" kat hafiz rijan , razi , apiez , salam ngn muiz . HAHA kejam gilaa lahh kitaorang . haha muka dah cuak je si shakira . pastu turn leyza pulaa , ni gempak punya . kitaorang suruh die nyanyi mintak duit kelas kat budak laki . HAHA ! cool kan ? haha
tapi tak sempat , cikgu lain dah masuk . huhu selamat kau leyza . haha si afiqah sengan ama tak kena lg , nanti lahh kalau ada masam , kenaa lah korang haha .

AFOSIAL :)

12 comments:

fathSAZ said...

ayat last tu salah taip . haha
"fiqa dengan ama tak kena lg , nanti ada masa kena lahh korang"
ni yg sebenrnya . haha :)

KaisaYutaka said...

aduyai saz...byk kesalahan ejaan xD eh 2 je huhu
x bole bla r...kalau ckp ngan lelaki kat tmpt pompuan xpe aku x kesah sgt...nie dtg dpn ckp psl blog plak uh...aku da tension da org x nk join huhu^^

fathSAZ said...

hahaha cool cool je lah eyh .

smallow small said...

~ahax. game td bez! aq suke! wat aq t'senyum kembali! tp.. name game tu bukan true or dare! itz a truth or dare! eyh, aq ta nk, aq tkowt! aq da ar byk kua kan idea yg kejam. ahax. apepon, qowg sempoi! [afosial+kyra sesat] ahax. apiez lizam ta twu dowh game tu cmne. lwax ar, ta sangke ramai yg ta twu game nie camne.

KaisaYutaka said...

ish ta bley jd nih...esok turn fieka ngan ama plak~

Kamarul Baharin said...

uish..
rugi ak xdew td..
huk3..

smallow small said...

~tidak! aq ta nk! erggh! bule gila nie. ahax. alaAa kamarul, klaw qo ade pon, qo mesti akan bg reaksi geleng kepale. ehex

teyha said...

haha..
game ni mcm pnah tengok je kat citer blogger boy..
huhuhu..
best nyer lah!!

Diera said...

pergh ,
dahsat gak korang ea ,
but ,
afosial de best la !

KaisaYutaka said...

aku nk 1 klass maen...amacam?

fathSAZ said...

1 class main ? cool !
tapi mesti kena sporting lahh .
tp kalau satu kelas main , sapa yg nak jd mangsa kepada yg kenaa tuh . haha

KaisaYutaka said...

1 klass maen, 1 klass mangsa, 1 klass predator...haaa~ xD

Post a Comment

Archive