Our Class

We, 5sc3's members, 34 students in total are doing our best in defeating our greatest enemy, SPM to achieve the best result. We take 5 basic subjects with 5 other additional subjects that is ICT, Account, Physics, Chemistry and Additional Mathemathics. Our class techer is Pn Siti Lumazah and she is teaching us the Physics subject. As time goes by, we seemed to attract the teachers' attention in wrong way, but keep in mind that even our attitudes don't meet the teachers' expectation, we are still doing our best for our dearest teachers, our beloved parents and for our respected futures.

Moto

Motor tak hidup tanpa kunci , hidup tak cemerlang tanpa ilmu.

Visi

This world is way better off with the inventions of advanced technology, so grab this chance, prove ourselves, the ICT students that we can be those who invents the advanced technology.

The truth from my deep Heart

Saturday, May 15, 2010

heeeh...
aku nk ckp pun tak tau mcm mane..
aku rase hari ni mmg great la..
biar aku straight la kali ni....

Firts
planning aku nak pergi tempat lain dlm pkul 3..
but ..pg tu malapetaka berlaku...
aku salah hantar text kat aini...
yg sebenarnye ditujukan kepada ""Kecik"..
x perlu lebih lanjut la ye..

the text = kecik..pg sunway or kl ni..
kalau sunway maybe i pergi..but kl sorry..
i ade kenduri..i maybe lmbat..dlm jal 3.00
baru grk..maybe x dtg langsung..so??

so aku dah malu gile ngan aini..
aku suruh die diam2..

second
dkt majlis tu
sampai pkul 2.30..
aku da x keruan da time tu..
begging kaw2 punye dengan aini..
dia x lps kan jgk..
si "Kecik" nie dah sibuk call2..
pling aku menyirap...
then last call..
aku jwb..
hello
then dia dgr suara
kau orang kot(girls)
aku say ""hello"
di maki hamun nyer aku..
dan aku off phone..
HAHA

Third.(ending point)
aku dah x kisah dah psl perempuan tu...
time cikgu nak bla..
truely..mmg aku ade menitikkan air mata..
bkn nangis ea..
then aku relize..
malapetaka pagi tu..
ade hikmah nye.
klau aini x "kong kong" aku..
rugi besar la aku..haha..

korang dah bg album kat cik nik kan..
ade web blog nie kan..
so klu die tgk ni..
special for u cik nik.
nth la..
(sekarng saya berada di dalam bilik yang gelap
di atas katil sambil menulis karangan ni
dan sambil juga meleleh air mata.)
saya nak katakan yang saya..
saya ingin katakan yang saya syangkan cikgu
dan dah merindui cikgu

1 comments:

fathSAZ said...

wah weh ...
hm bagus ah cmtu weh .
nangis ? huh
:)

Post a Comment

Archive