Our Class

We, 5sc3's members, 34 students in total are doing our best in defeating our greatest enemy, SPM to achieve the best result. We take 5 basic subjects with 5 other additional subjects that is ICT, Account, Physics, Chemistry and Additional Mathemathics. Our class techer is Pn Siti Lumazah and she is teaching us the Physics subject. As time goes by, we seemed to attract the teachers' attention in wrong way, but keep in mind that even our attitudes don't meet the teachers' expectation, we are still doing our best for our dearest teachers, our beloved parents and for our respected futures.

Moto

Motor tak hidup tanpa kunci , hidup tak cemerlang tanpa ilmu.

Visi

This world is way better off with the inventions of advanced technology, so grab this chance, prove ourselves, the ICT students that we can be those who invents the advanced technology.

Dah lama gila aku tak post something kat blog ni

Thursday, June 17, 2010

Saje je nak post ni..
bosan gila...
dah seronok sakan cuti haritu...
sampai duduk rumah satu jam pun rase macam babi..
korang buat apa je cuti ni?(siap kan karangan ni...aku nak baca bila dah sekolah nanti)
Haha..

pasal aku mintak sweater, vest or coat aku dapat..
tak payah risau (kalau korang risau)
aku sewa dekat NZ tailor..
rm82 for 24 hours

dah aku tak tau nak cakap apa lagi lah..
bye :)

12 comments:

Kamarul Baharin said...

2 bwu sejam..
ak 2 mggu dok umah agy fedup ko taw x..
ak taw ko mesti sewa or bli bru jew kn sweater/coat uh kn2???
HAHA

fieqatiktok said...

~ baek qo beli baru daripada sewa. 24jam rm82? kat kedai bley dapat ag mura then bley pakai s'umo idop. aha.

Hafiez said...

aku swa 12jam je.. so kira la..but kalau beli baru..dengan berbrand kan PRADA...paham2 la makcik :)

KaisaYutaka said...

haizz...

fieqaCHUCKLE said...

~ ohoi ! batak sangat ngan brand PRADA apahal?! kalau nak sgt brand PRADA ta paya mnx pinjam kat qtowg, qtowg tade pakaian brand PRADA serta segalanye. aq ta paham dan aq malas nak paham ! choiihh ! BERLAGAK. :P

Hafiez said...

aku minta kau orang dulu..sebab aku nak save duit...aku x kisah apa brand pun...asalkan cantik dengan ngam dengan aku...

fieqatiktok said...

~ aha. yela tu. :D

Asyikin said...

Boleh pula kauorang na berdebat..

fieqatiktok said...

~ daripada kutuk belakang. hee~

Kamarul Baharin said...

kutuk r dpan2 kn fieqa..
huhu

fieqatiktok said...

~ yeahh ! haha

Hafiez said...

A'ah bagus sangat lah macamtu!
HAHA :D

Post a Comment

Archive