Our Class

We, 5sc3's members, 34 students in total are doing our best in defeating our greatest enemy, SPM to achieve the best result. We take 5 basic subjects with 5 other additional subjects that is ICT, Account, Physics, Chemistry and Additional Mathemathics. Our class techer is Pn Siti Lumazah and she is teaching us the Physics subject. As time goes by, we seemed to attract the teachers' attention in wrong way, but keep in mind that even our attitudes don't meet the teachers' expectation, we are still doing our best for our dearest teachers, our beloved parents and for our respected futures.

Moto

Motor tak hidup tanpa kunci , hidup tak cemerlang tanpa ilmu.

Visi

This world is way better off with the inventions of advanced technology, so grab this chance, prove ourselves, the ICT students that we can be those who invents the advanced technology.

haih!! geram tawu x?!!

Tuesday, June 1, 2010

hee aku rase macam nak gigit2 je cable tadi..
asyik x jadi jer..
mane x nye..
x de sape pun yang nk tolong aku buat cross cable aku tu..
bila aku mintak tolong banyak je alasan nye..
dak lain mintak tolong boleh pulak..

rasa macam nk bagi flying kick je!
sudah nye cable aku makin pendek..
and aku terpakse mintak hutang..

kepada aliya, tengs sangat2 sbb bg aku pinjam rm* tu..
akan dibayar balik ASAP lah!
sayunk kaw!
**cehh .. sbb duit baru lah nk sayunk2, ape lah aku ni**
(eh.. aku ikhlas oke, sayunk2 tu!)
ngomong dewek..
hahahaha~
ngah tensyen nih..
baru je bangun tido..(5.04pm)
baju skula x salin agi sbb terlampaw tensyen..
balik skula terus tido wat kilang air liuk expired..

huwahahahah~

kasi kantoi sama diri sendiri..
okey chiawww~

4 comments:

KaisaYutaka said...

xD cyg ko gak~

teyha said...

huhuu`
>_<

KaisaYutaka said...

hehe

Kamarul Baharin said...

hish korg nieyh..
nk melepaskn prasaan kt cni plak..
HAHA

Post a Comment

Archive