Our Class

We, 5sc3's members, 34 students in total are doing our best in defeating our greatest enemy, SPM to achieve the best result. We take 5 basic subjects with 5 other additional subjects that is ICT, Account, Physics, Chemistry and Additional Mathemathics. Our class techer is Pn Siti Lumazah and she is teaching us the Physics subject. As time goes by, we seemed to attract the teachers' attention in wrong way, but keep in mind that even our attitudes don't meet the teachers' expectation, we are still doing our best for our dearest teachers, our beloved parents and for our respected futures.

Moto

Motor tak hidup tanpa kunci , hidup tak cemerlang tanpa ilmu.

Visi

This world is way better off with the inventions of advanced technology, so grab this chance, prove ourselves, the ICT students that we can be those who invents the advanced technology.

Thursday, September 16, 2010

Ah. bersarang ID aku. Haish lupa password duhh.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin.
Allhamdulilah Atuk aku makin sihat sekarang.
dia kena jangkitan kuman after operation.

Okay Macam mana hari sabtu ni?
kira jadi lah kan.
Aku Insyaallah akan cuba menghadirkan diri.
pasal hnari sabtu.
takut ada - apa dekat tempat lain.
harap harap takde.

Dimaklumkan Afiqah pada pukul 9.30 a.m
Tapi sebelum tu. rumah aku akan adakan openhous"FRIENDS"
tapi tak tahu bila. Yang family aku punya dah.
ni nanti sekali dengan kawan abang aku and adkik adik aku sekali lah.
tapi tunggu lah bila. aku pun tak tahu lagi. selalunya hujung hujung.
korang tak kisah kan lepak dengan budak budak aku.

About wear macam mana?
Perempuan aku rasa better pakai baju kurung.
pasal kita jalan ramai ramai. takut orang pandang tak elok.
lelaki aku akan suruh pakai baju melayu.
pergi mamapos lah panas ke apa.
siapa suruh beli dekat jalan taiping.
HAHA :D

And pasal transport.
aku tak nak lah lelaki perempuan berbonceng.
adab jaga lah.
dan last selakali.
pakai helmet.
meru bukan pekan koboi.
arahan atuk aku as ketua kampung.
adik kepada atuk aku tapi.


3 comments:

fieqatiktok said...

~ alhamdulillah :) haha. ta bley blahhh ! okay, agax kesa jugax sebenanye ngan daqdaq kau tu. hee :D insyaAllah jadi sabtu nie, ade yg ta dapat pegi tp aku harap ta spoil lahh kann. ye, baju kurung ! bpq aku ponn mara raya pakai baju blablabla * paham sendiri lahh kann. lelaki? hmm kau settle lahh tu, aku susa sikit nak ckp lahh ngan laki nie. transport? haha. kalau perempuan ta cukup moto? jgn suro ta pegi

fieqatiktok said...

~ oh yeah ! pasal helmet, ye, t aku bwk helmet power rangers aku tu.

KaisaYutaka said...

sabtu bile?

Post a Comment

Archive