Our Class

We, 5sc3's members, 34 students in total are doing our best in defeating our greatest enemy, SPM to achieve the best result. We take 5 basic subjects with 5 other additional subjects that is ICT, Account, Physics, Chemistry and Additional Mathemathics. Our class techer is Pn Siti Lumazah and she is teaching us the Physics subject. As time goes by, we seemed to attract the teachers' attention in wrong way, but keep in mind that even our attitudes don't meet the teachers' expectation, we are still doing our best for our dearest teachers, our beloved parents and for our respected futures.


Motor tak hidup tanpa kunci , hidup tak cemerlang tanpa ilmu.


This world is way better off with the inventions of advanced technology, so grab this chance, prove ourselves, the ICT students that we can be those who invents the advanced technology.

hello SPM 2011

Friday, November 12, 2010

dah bersawang aku tengok blog kelas kita ni kan , HAHA lawak doe . semangat la sikit weyy , nih aku post nih ntah ada orang baca ke tak lahh HAHA . anyway , nak ucap selamat bercuti kawan ! jangan lah lupaa kenangan kita di kelas 4sc3 2010 . okay ? cuti nanti jangan lahh merempit , meggedik hanjing ke kan , bahaya . korang tuh dah besar dah boleh pikir kan kan , HAHA kita dah nak masuk form 5 ?wahhh dah besar . dah boleh kawin bak kata syikin . HAHA okay good luck untuk SPM next year . haha I guess aku lahh orang pertama yang wish untuk kita . haha sukaaa <3


Post a Comment